Ezüstkolloid: Természetes antibiotikum a baktériumok ellen, mellékhatások nélkül

Az ezüstkolloid egy természetes és erős széles spektrumú antibiotikum fertőzés gátló, gombaellenes és fertőtlenítő tulajdonságokkal. Az orvosbiológiai kutatások kimutatták, hogy semelyik ismert baktérium, vírus vagy gomba nem képes életben maradni pár percnél tovább ezüstkolloid jelenlétében, ezért egy hatékony fegyver gyulladás és fertőzés ellen is.

Hippokratész már i.e. 400-ban leírta az ezüst antimikrobiális tulajdonságait. A kínai orvoslás és az ayurveda pedig már évszázadok óta használja gyógyításra.

Hogyan öli meg az ezüstkolloid a vírusokat, gombákat és baktériumokat?

Katalizátorként működik. Semlegesíti azt az enzimet, amely a monociták, vírusok és gombák számára szükséges az oxigén anyagcseréhez.

Az ezüstkolloid előnyei a bőrön

Az ezüstkolloid kiegészítő kezelés lehet az allergiák ellen, segít leküzdeni a baktériumokat és gombákat, a gennyes kiütéseket, hólyag irritációt, kiütéseket, égési sérüléseket vagy sebeket, bőrgyulladást, fülfertőzéseket, ekcémát, herpeszt, gyulladást, fertőzéseket (bakteriális, gombás, parazita vagy vírusos), viszketést, pikkelysömört, csípéseket, valamint felgyorsítja a sebgyógyulást és mindezek mellett szagtalanító tulajdonsággal is rendelkezik.

Hogyan használja az Always Your Friend az ezüstkolloidot?

Az Always Your Friend 3 terméket is készített, amelyek kihasználják az ezüstkolloid és a növényi olajok kombinációjának számtalan előnyeit.

  1. Ezüstkolloidos Fültisztító és Dezodor növényi olajokkal a fülek tisztítására és a mancsok/bör szagtalanítására. Tudj meg többet erről a termékről! Kattints ide!
  2. Az organikus aloe verával, bentonittal és más tápanyagokkal ellátott First Aid Skin Care – Elsősegély Bőrápoló a legtöbb bőrbetegség leküzdésére vagy enyhítésére szolgál. Kiváló kiegészítőként a bőrkezelések mellé. Tudj meg többet erről a termékről! Kattints ide!
  3. Paws Dry Clean Szárazsampon Organikus Aloe Verával, Organikus Kankalin Olajjal és Organikus Jojobaolajjal. Úgy tervezték, hogy víz használata nélkül tisztítsa a szőrzetet és a bőrt. Kiváló, szagtalanító tulajdonságokkal rendelkező szárazsampon. Tudj meg többet erről a termékről! Kattints ide!

Az ezüst kolloid nem allergén és rendkívül erős természetes antipatogén a gyulladások és mindenféle fertőzés elleni küzdelemben.

Mert szőrös kis barátod megérdemli a legjobb ápolást!

Korábbi bejegyzések