Ezüstkolloidos Fültisztító és Dezodor

Az Advanced Ear Cleanser egy 2 az 1-ben ezüstkolloid alapú ápoló folyadék, amely kiváló a fülek/hallójáratok tisztításában, valamint szagtalanítja a mancsokat és a bőrt. Hatékonyan felveszi a harcot a baktériumok és a gombák ellen. Irritáció nélkül távolítja el a koszt és a felesleges fülzsírt a legtermészetesebb módon.

Kiváló segítség számos fülbetegség és allergia esetén. Tökéletes védelmet biztosít a füleknek és a hallójáratoknak a lehetséges veszélyek ellen. Különösen hasznos a sokat szabadban lévő háziállatok számára.

Szagtalanító hatású dezodorként is használható, mivel eltávolítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat. Már az első használattól kezdve működik.

Ideális kutyáknak, macskáknak, lovaknak és nyulaknak is.

Sötét helyen tárolandó!

100 ml ℮ / 3.38 fl oz

Tudtad?

Az ezüstkolloid egy népszerű természetes alternatív terápia. Az ezüstkolloid úgy működik, hogy lebontja a baktérium sejtmembránját és denaturálja az enzimeket, ezáltal elpusztítja a baktériumot. Kiváló antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert.

6 490 Ft

7 készleten

Használati útmutató

Fültisztítás

Használat előtt rázd fel jól a terméket! Spriccelj egy vattakorongra (vagy vattára) és finoman masszírozd a hallójárat külsejét, amig minden látható szennyeződést és fülzsírt sikerül eltávolítani. Javasolt hetente használni a megfelelő védelem és gondozás érdekében.

*Mindig keresd fel állatorvosod, ha fáj a kutyád füle, ha túlzott a fülzsír termelés vagy ha nem megszokott módon rázza, döntögeti a fejét.


Alkalmazás dezodorként

Használat előtt rázd fel jól a terméket! Spricceld közvetlenül a szőrzetre, majd fésüld át, hogy egyenletesen eloszlasd a dezodort. Kerüld, hogy az állat szemébe vagy orrába fújd. Ha mégis megtörténne bő vízzel mosd le. Ideális napi használatra. A szagtalanító hatás akár egy héten át is tarthat. 🙂

Tulajdonságok

No SLS (Sodium Lauryl Sulphate)
No PEG
No Artificial Colours
No Parabens
No Mineral Oil
No Ethanolamines
No GMOs (Genetically Modified Organisms)
No Synthetic Fragrances
No Animal Derivatives
No Harsh Detergents
No Propylene Glycol
No Salt or Other Thickening Additives
Vegan
Gluten Free
Carbon Neutral
pH Balanced
Recyclable Packaging Components

Összetevők

Aqua, Silver Microparticles (Colloidal Silver), Emulsifiers, Mentha Piperita Essential Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil.

Főösszetevők

Colloidal Silver
Silver kills germs when it oxidizes and releases silver ions, which are lethal to bacteria and yeast and viruses. The presence of colloidal silver near a virus, fungi, bacterium or any other single celled pathogen disables its oxygen-metabolism enzyme, its chemical lung, so to say.  Unlike other metals such as lead and mercury, silver is not toxic to pets or humans.

Tea Tree Oil
Tea tree oil proves to be a good natural remedy for hair growth. Tea tree oil has proven natural anti-fungal and antibacterial properties that help in maintaining a clean, healthy skin and strong, healthy hair follicles. It helps remove all the dead skin as well as to get rid of skin fungi and bacteria.

Peppermint Oil
Peppermint oil is good for hair and skin. It may help with dryness, itching, or other skin problems. The benefits of peppermint essential oil can be described as: antimicrobial. peppermint oil can help stimulate hair growth because of its ability to increase blood circulation around the scalp.

Vásárlói Vélemény
4,8 5 értékelés alapján
5 ★
80% 
4
4 ★
20% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
JB
09. 08. 2021
Judit B.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Szuper

Használt és bevált a termék kutyusomnál.

BN
04. 17. 2021
Béla N.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Szuper, elfogadhato ar, a kutyam velemenyet tolmacsolom

KB
11. 26. 2020
Kata B.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Kivalo

Tökéletesen eltüntette a tacsim fulebol a gombás bakteriumfertozest, ami az allatorvosnak többszöri kezelés után sem sikerült.

MB
09. 17. 2020
Mária B.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Ezüstkolloidos Fültisztító és Dezodor

Nemrégen vettem a terméket. Várnom kellett még, hogy mi a hatása. Úgy vettem észre, hogy a kutyám füle mostanában nem viszket. Jónak tartom a terméket.

LS
09. 14. 2020
Lilla S.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Ezüstkolloidos fültisztito és dezodor

Egy hete kaptam meg. Annak azèrt örültem volna,ha egy magyar nyelvű felhasználói utasítás benne lett volna a csomagban. Kutyám gyakran ràzta a tükröt, ezért rendeltem. A termék internetes oldalán találtam meg a használati utasítást. Egyenlőre kevesebbet rázza a fülét a kutya.