Utazó Sampon és Kondícionáló Csomag

Ez egy utazó/szállodai méretű készlet, amely 4 különféle samponból és Fiatalító Kondícionálóból áll. Ez a csomag kiváló választás ha elutazol kutyusoddal vagy ha ki szeretnéd próbálni az összes Always Your Friend kutyasampont. Minden utazó kiszerelés 1-3 fürdetéshez elegendő, az állat méretétől függően. A samponok 1:20, míg a kondícionáló 1:10 arányban higítandó.

Samponok

Puppy Powder 2 in 1 Kutyasampon
Ultra Prémium Minőségű Kutyasampon & Kondícionáló babahintőpor aromával. Érzékenybörű, kölyök, illetve idősebb kutyák számára készült. Nyugtatja a súlyos bőrbetegségeket. Hidtratálja a repedezett és száraz bőrt. Helyreállítja a bőr természetes olaját.

Keratinos Regeneráló Kutyasampon
Ultra Prémium Minőségű Javító és Helyreállító Kutyasampon orchidea illlattal. Minden bunda/szőrtípushoz ideális. Elsősorban erős bundájú (pl. Terrierek), szőrhullató, valamint sérült szőrzettel rendelkező kutyák számára készült. Gyógyítja a sérült bundát, erősíti a szőrszálak ellenállóképességét és rugalmasságát.

Bio Brightness Kutyasampon
Ultra Prémium Minőségű Védő Mikrofilm Sampon frissítő pipacs és szantálfa illattal. Ideális fekete, fehér, barna és ezüst (szürke) bundákhoz. Védő mikrofilm réteget képez, melynek köszönhetően napokig megörzi csillogást. Természetes csillogást és csodálatos textúrát ad a bundának.

Fruit Friends Kutyasampon
Ultra Prémium Minőségű Sampon és Kondícionáló gyümölcsös illattal. Körömvirággal és Aloe Veraval. A bunda hidratálására és gyógyítására tervezték. Minden háziállat számára megfelelő.

Főösszetevők

Organikus Aloe Vera
Organikus Extraszűz Olivaolaj
Organikus Jojobaoaj
Organikus Körömvirágolaj
Organikus Argánolaj
Keratin Protein
Organikus Loncvirágolaj
Panthenol

Használat

Nedvesítsd be a bundát langyos vízzel. Alaposan msszírozd át a samponnal 5-10 percig és öblítsd le. Ismételd meg a műveletet és jól szárítsd meg meleg törölközővel.
A kimagaslóbb eredmény elérése érdekében fejezd be a fürdetést Fiatalító Kondícionálóval.

Higítás

Legfeljebb 1:20 arányban. Az összes Always Your Friend nagyon koncentrált. Például egy közepes méretű kisállatnál, használj egy üres flakont és adj hozzá 30 ml sampont és 600 ml langyos vizet és rázd össze jól körülbelül 10 mp-ig.


Kondícionáló Leírás

Fiatalító Kondícionáló
Ultra Prémium Minőségű Kondícionáló Krém pipacs és szantálfa illattal. Minden háziállat számára ideális. Kiváló kettős és hármas bundájú kutyáknak. Erős szőr hidratáló hatású, helyreállítja a szőrszálak/bunda egészségét, elősegíti a csomók lágyulását. A bunda hidratálásának és helyreállításának érdekében gyakori használatra is ajánlott.

Főösszetevők

Organic Extra Virgin Olive Oil
Organic Calendula Oil
Organic Jojoba Oil
Rosemary Essential Oil
Organic Basil Oil
Panthenol
Vitamin E

Használat

A kondicionálót a fürdés után vagy a fürdetés első öblítése után használd. Alkalmazható sampon nélküli, gyakoribb fürdőhöz is, hogy a hidratálja és helyreállítsa a bundát, miközben simábbá és könnyebben kifésülhetővé teszi a szőrt.

Higítás

Legfeljebb 1:10 arányban. A Rejuvenation – Fiatalító kondícionáló nagyon koncentrált. Használj 1 rész sampont és 10 rész langyos vizet. Például egy közepes méretű kisállatnál, használj egy üres flakont és adj hozzá 30 ml sampont és 300 ml langyos vizet és rázd össze jól körülbelül 15 mp-ig. Ha samponos fürdetés után használod a kondicionálót, használd az ajánlott mennyiség felét.


5 x 30 ml ℮ / 5.07 fl oz

6 990 Ft