Puppy Powder Sampon és Parfüm Szett

Ez a kölyökkutya ápolási csomag egy Puppy Powder Samponból és egy Puppy Powder Parfümből áll. Továbbá a csomaghoz ajándékba jár egy 30 ml-s Fiatalító Kondícionáló és egy Always Your Friend pamut zsák.

Puppy Powder Sampon Leírás

Ultra Prémum Minőségű sampon és kondícionáló édes és friss púderillattal. Kimondottan érzékenybőrű és kölyök kutyáknak lett kifejlesztve. Védi és hidratálja a finom bőrt, és irritáció nélkül tisztítja is. Visszaállítja a bőr természetes olaját, miközben a bunda puha és tiszta marad.

Fő összetevők

Organikus Aloe Vera
Organkus Extraszűz Olivaolaj
Organikus Jojoba-olaj

Használat

Nedvesítsd be a szőrzetet langyos vízzel. Alaposan masszírozd át a samponnal 5-10 percig és öblítsd le. Ismételd meg a műveletet és jól szárítsd meg meleg törölközővel. Ha lehetséges, használj hajszárítót is.

Higítás

Legfeljebb 1:20 arányban. A Puppy Powder sampon nagyon koncentrált. Például egy közepes méretű kisállatnál, használj egy üres flakont és adj hozzá 30 ml sampont és 600 ml langyos vizet és rázd össze jól körülbelül 10 mp-ig.

Összetevők

Distilled Water, Glycerin, Organic Aloe Barbadensis, Natural Extracts, Coconut and Rapeseed Derived Surfactants, Fragrance, Panthenol, Mild Preservative System, Vitamin E,  Organic Virgin Olive Oil, pH Modifier: Citric Acid, Conditioners.

250 ml ℮ / 8.45 fl oz

 

Puppy Powder Parfüm Leírás

Egy parfüm a púder illatával. Engedd, hogy a Puppy Powder magával vigyen a boldogság, ártatlanság és a kölyökkor illatának útjára. Gyakori használatra is alkalmas.

További jótékony hatások

Erősíti a szőrt, növeli a fényességét és hidratáló hatású

Parfüm használata

Rázd fel jól használat előtt. A háziállat méretétől függően fújj 1-6-szor a bundára 20-30 cm távolságból. Ügyelj rá, hogy ne kerüljön az állat szemébe.

Ideális használat: 1-10kg 1-2 fújás, 10-30kg 3-4 fújás, 30+ kg 5-6 fújás

Természetes Főösszetevők

Organic Jojoba Oil
Vitamin E
Panthenol (Vitamin B5)
Glycerin

75 ml ℮ / 2.53 fl oz

16 990 Ft