Fruit Friends Sampon és Parfüm Szett

Ez a kölyökkutya ápolási csomag egy Fruit Friends Samponból és egy Fruit Friends Parfümből áll. Továbbá a csomaghoz ajándékba jár egy 30 ml-s Fiatalító Kondícionáló és egy Always Your Friend pamut zsák. A zsák színe jelenleg fekete.

Fruit Friends Sampon Leírás

Ultra Prémum Minőségű Fruit Friends Kutyasampon gyermekkorunk édes emlékeit idézi a gyümölcsös rágógumi illatával. Hosszan tartó hidratáló hatású, javítja a szőrzet kezelhetőségét.

Segít a bunda kondícionálásában, dúsabb és ragyogóbb lesz mint valaha. Kutyák, macskák, nyulak és lovak számára készült.

Ellenben a legtöbb kutyasamponnal, melyeket higítás nélkül kell használni, a Fruit Friends 2 in 1 Kutyasampon 1:20 arányban higítandó, így gazdaságosabb is, mert 5000 ml-nek felel meg egy 250 ml-es kiszerelés.

Fő összetevők

Organikus Aloe Vera
Organkus Extraszűz Olivaolaj
E Vitamin
Panthenol (B5 Vitamin)
Körömvirágolaj

Használat

Nedvesítsd be a szőrzetet langyos vízzel. Alaposan masszírozd át a samponnal 5-10 percig és öblítsd le. Ismételd meg a műveletet és jól szárítsd meg meleg törölközővel. Ha lehetséges, használj hajszárítót is.

Higítás

Legfeljebb 1:20 arányban. A Fruit Friends Kutyasampon nagyon koncentrált. Például egy közepes méretű kisállatnál, használj egy üres flakont és adj hozzá 30 ml sampont és 600 ml langyos vizet és rázd össze jól körülbelül 10 mp-ig.

Összetevők

Distilled Water, Glycerin, Organic Aloe Barbadensis, Natural Extracts, Coconut and Rapeseed Derived Surfactants, Fragrance, Panthenol, Mild Preservative System, Vitamin E, Organic Virgin Olive Oil, pH Modifier: Citric Acid, Conditioners.

250 ml ℮ / 8.45 fl oz

Fruit Friends Parfüm Leírás

A gyümölcsös rágó aromája a gyerekkort idézi. Az illat lágy, játékos, hívógató és természetesen gyümölcsös. A formula elég gyengéd ahhoz, hogy olyan gyakran használd, ahogy szeretnéd, nem szárítja a bőrt vagy a szőrzetet.

További jótékony hatások

Bőrápolás fokozása
Hidratáló hatású

Parfüm használata

Rázd fel jól használat előtt. A háziállat méretétől függően fújj 1-6-szor a bundára 20-30 cm távolságból. Ügyelj rá, hogy ne kerüljön az állat szemébe.

Ideális használat: 1-10kg 1-2 fújás, 10-30kg 3-4 fújás, 30+ kg 5-6 fújás

Természetes Főösszetevők

Körömvirág olaj
Vitamin E
Panthenol (Vitamin B5)

75 ml ℮ / 2.53 fl oz

20 070 Ft 16 380 Ft